Bokat oss en skidresa

Nu kommer snart tiden då Sverige är tillbaka till det normala, som det var före pandemin. Det hoppas vi på i alla fall. Från idag så är det ju så att i stort sett alla restriktioner har släppts. Det gör att man åter igen kan göra saker man inte har kunnat göra på ett bra tag. Jag vet att många åkte till fjällen redan förra säsongen, fast inte vi, vi höll oss hemma. Men nu, nu är vi vaccineerade och känner att nu vill vi åka i år. Så vi har bokat in oss att åka upp till fjällen en vecka i slutet av november.

Uppdatera skidutrustningen

Något jag har insett att jag måste göra före vi alla åker, det är att se över all skidutrustning samt även kolla på nya skidkläder. Det lutar åt att vi alla behöver köpa nytt. Även nya skidglasögon är ett måste. Det som inte behövs nytt av, det är nog skidor tror jag. De är nog i bra skick. Men barnen kan behöva ha nya pjäxor. Om det mot förmodan behövs nya skidor så kanske vi hyr.

Solresa i december

Det lutar åt en resa till, i december, vid jul. Att vi då tar två veckor nere i solen. Det känns som även det är något man har längtat ihjäl sig efter. Men vi får se, inget är bokat ännu, men vore skönt att fira årets jul under varm sol och svajande palmer!

29 Sep 2021