Ökad säkerhet då barnen ska till skolan

Det finns många supermammor i vårt land, de försöker hinna med så mycket som möjligt under den begränsade tid som varje dygn har. Att köra barnen till skolan eller till fotbollsträningen är en ganska vanlig roll som många mammor har. Under vinterhalvåret när det är kolsvart ute så är det superviktigt att man har god belysning på sin bil, speciellt för de mammor som ser sämre i mörker. Det kan då hjälpa oerhört att montera på några extraljus på sin bil som exempelvis en led ljusramp som ökar säkerheten under bilkörningen både under tidiga morgonar och sena kvällar. Som mamma är man ofta stressad men kraftfulla extraljus i kallvit färgtemperatur kan leda till att man inte blir lika trött i ögonen när man kör. Svenska LG är en väldigt bra butik där man kan beställa sin fordonsbelysning på ett smidigt och enkelt sätt. Leveranserna sker snabbt och ett stort plus är att man också säljer Vision X för de förare som har extra stor krav på sin belysning.

Smarta tillbehör

Det finns även smarta tillbehör som alltid är bra när man ger sig ut på promenad. Smarta pannlampor med led dioder lyser starkt och gör att man enklare upptäcks av bilisterna vid promenader och joggingsturer.

Vad bör man välja?

Det är svårt att rekommendera vad man bör satsa på. Ibland kan det vara bra med enenklare ljusramp som man monteras vid nummerplåtskylten. För den som vill ha det bästa som finns att köpa så är Vision X troligtvis det bästa valet. Man bör aldrig vara dumsnål när det gäller familjen och ens egna säkerhet, eller hur?

3 Oct 2016