Hur får jag mina fransar att se längre ut?

Vi är många som drömmer om långa och fylliga fransar. Det går förvisso att göra fransförlängning i Stockholm så väl som att göra en fransförlängning i Malmö, men det finns även andra knep att ta till om man inte vill förlänga fransar på salong

Bra knep för att få långa fransar

Det finns en del knep att ta till. Ett är att applicera mascaran på tippen av dina fransar. Då ska man först måla ett lager mascara längst ut på ögonfransarna. Svep sedan med borsten över hela fransen och applicera ytterligare ett tunt lager. Då ser fransarna fylliga och långa ut utan att klumpa och tyngas ner. 

Ett annat tips är att blåsa med en hårfön på din ögonfransböjare. Det eftersom att då kommer fransarna att hålla sig böjda lite längre då du haft värme på. 

Annars kan du testa att borsta fransarna åt rätt håll. Det genom att borsta dem  in mot ögonen istället för att kamma dem utåt. Vinkla borsten mot ögonvrån och kamma uppåt.

Sedan finns det lösögonfransar att köpa. Dock gäller det att öva för att få dem att sitta snyggt.

Den ultimata lösningen är ändå att göra en fransförlängning. Se till så att du går till en fransstylist som har en utbildning inom detta så att det blir gjort på rätt sätt. Det finns flera bra salonger som gör fransförlängning i Stockholm så väl som att göra en fransförlängning i Malmö. Du kan söka fram dem via tjänsten Timecenter.

15 Apr 2020