När tiden inte räcker till!

Det spelar nog ingen roll hur mycket supermamma man är, ibland räcker inte tiden till allt man måste göra. En sak som ofta får stryka på foten om man har många små barn, är hemstädning. Den tid man har lägger man istället på barnen. För att slippa ha ett hem som är ostädat, så kan man anlita en städfirma som städar hemmet åt en. En bra städfirma som sysslar med hemstädning i Stockholm är Rent Hem. Det bästa med att anlita en städfirma är att du själv kan bestämma hur ofta de ska städa hos dig och vad som ska ingå. Det som definitivt ingår i hemstädning är bland annat städning av köket, bad och toalett samt övriga bostadsrum. Du kan boka till rengöring av kyl, ugn, samt få kläder strukna om du vill och behöver.

Olika typer av städning

Rent Hem har en stor erfarenhet av flera sorters olika städningar och det är inte bara hemstädning i Stockholm som de utför. De erbjuder även flyttstädning, visningsstädning, storstädning, kontorsstädning samt putsar fönster.

Behov av en hemstädning?

Om man är osäker på om en hemstädning är något som passar, så kan man boka in en så kallad provstädning. Det du ska tänka på oavsett om du bokar en provstädning eller om du bokar in att få hemstädning varje vecka är att ha städmaterial hemma. Du hittar en lista på det som du bör ha hemma om du kikar på Rent Hems hemsida.

19 Aug 2016