Ordna det bästa barnkalaset!

När det är dags att ordna barnkalas så finns det en hel del alternativ man kan välja. Det går att ha ett hemma, med mat, lekar och tårta, eller hyra lokal och ha en temafest. Det går även att ha barnkalas i Stockholm och ta med alla barnen till en valfri aktivitet. Dels finns det ju badhus, bowlinghallar, lekhus och så finns det Exploria. Exploria är ett slags lekland, med mängder av olika lekrum och kalasrum. Här kan varenda barn få sitt drömkalas!

Upptäck alla kalasrum

På Exploria finns det alltså en massa olika kalasrum, som alla har olika tema. Det går att ha ett discokalas, prinsesskalas, superhjältekalas, undervattenskalas, is-kalas, alienkalas, zoombiekalas och en massa annat skoj! Totalt finns det 17 olika kalasrum så det går verkligen att få till det allra bästa barnkalaset i Stockholm. En del har lasergame som extra grej i sitt rum! Dessutom har de så att man kan välja olika paket. Då kan man få med vissa saker till kalaset. Ett kalas brukar vara i nästan 4 timmar och då kan det ingå en timme i temarum, leka resten av tiden i leklandet, inbjudningskalas, present till födelsedagsbarnet, mat, och mycket mer!

Skönt att slippa anordna!

Jag tycker själv att detta verkar vara ett bra sätt att ordna barnkalas i Stockholm, och just att man slipper ordna hemma gör allt mycket lättare. På detta ställe kan nog alla barn ha det riktigt roligt. Det är nästan så att jag själv önskar jag vore liten igen.

30 Jan 2018