Ta med barnen ut och lek

Nu när den härliga sommaren är här, se till att ta med dig ditt eller dina barn ut så mycket som det är möjligt. Det finns ju många olika ställen att vara på. Ni kanske har en bra vattenlekplats nära eller en vanlig lekplats? Eller har ni turen att ha en naturlekplats där ni bor? Oavsett form på lekplats, så är det ofta ett populärt ställe som de flesta barn vill gå till och leka vid. Gör det till en heldag, ta med fika eller picknick.

Ge er ut i naturen

Om ni har tur att bo nära naturen, kanske en skog eller liknande, så ta er ut i den. Upptäck nya saker, leta djur, samla kottar och så vidare. Att vara ute gör gott för både barn och vuxna och det är ett bra sätt att minska skärmtid på, för er alla! Om ni inte har naturen nära, så kanske ni i alla fall har en park eller ett grönområde som ni kan vara på?

Åk och bada!

En av de bästa sakerna meed sommar och sommarlov, det är ju att åka och bada. Kanske ni har en sjö nära er, eller bor ni nära havet? Om inte, kanske ni har en vän med pool? Sen om ni har trädgård, så går det ju även köpa mindre, uppblåsbara pooler att ha där för alla att njuta av i det varma vädret!

Så, ta er ut, lek, njut av sommaren!

9 Jul 2021