Vilken sommar!

Vilken sommar vi har! Ok, detta år går inte till världshistorien som ett bra år, av uppenbara anledningar, men det är ju fint om man kan hitta ljusglimtar i sin tillvaro. Jag tror mycket på att luta sig mot hoppet, det är en positiv inställning. Hur som helst, vårt fina sommarväder hjälper definitivt till med att ge oss en positiv känsla i vardagen. Barnen är lediga från skolan länge och vi har så kul!

Lek utomhus

I början av sommaren gjorde jag en substantiell investering i sommarleksaker. Vi har uppblåsbara pooler och leksaker en masse och det håller barnen aktiverade utomhus i timmar varje dag. Jag sitter också gärna där och dricker en kaffe eller läser lite emellanåt, men mest låter det mig vara inne och jobba eller ägna mig åt uppgifter som måste göras. Det är ju annars inte helt lätt med barnen i hälarna. Man vill verkligen inte heller parkera dem framför skärmar dagarna i ända. 

Lider mot sitt slut

Sommaren lider förstås mot sitt slut... Många längtar efter hösten nu, men inte jag. Jag vill ha mer sol och värme. Mer barnskratt i trädgården och långa kvällar med maken i trädgårdsmöblerna. Livet har verkligen guldkant på sommaren. I höst ska vi väl vi som kan jobba hemifrån igen, det blir en annan rytm. Men, som sagt, det gäller att tänka positivt!

7 Aug 2020